Od Svog Dečka Je Dobila Ogromnu Ogrlicu: Shvatila Je Šta Se Nalazi Unutra Tek Poslije Godinu Dana! (FOTO) – SuperCarobniSvijet

Od Svog Dečka Je Dobila Ogromnu Ogrlicu: Shvatila Je Šta Se Nalazi Unutra Tek Poslije Godinu Dana! (FOTO)

Neki muškarci zaista vole da se potrude kada su u pitanju njihove ljepše polovine, a tako je i jedan dečko koji se inače bavio kreiranjem ručnih radova, pa tako i nakita našao domišljat način da svojoj djevojci uljepša dan, ili bolje rečeno godinu cijelu. Poklonio joj je ogrlicu koja je bila posve unikatna, ali i velika, a onda ju je rado nosila gdje god da je otišla.

 

Ipak, nakon godinu dana koje je ogrlica provela kod nje, dečko je od svoje djevojke zatražio da mu vrati ogrlicu. Ona se posve zbunila zbog ovog njegovog postupka, ali je odmah smislila milion opravdanja za isti, a da joj ni u jednom scenariju na pamet nije palo ono što je on sljedeće učinio.Njen momak je tada tu ogrlicu polomio na dva dijela, a njoj nije bilo jasno o čemu se radi i zbog čega je to učinio sve dok nije kleknuo pred nju i zaprosio je. Tek tada je vidjela da je u ogrlici koju je ona nosila oko vrata godinu dana zapravo bio prsten kojim ju je planirao pitati da se uda za njega kad osjeti da je pravi trenutak.

 


Ova situacija je rasplakala buduću mladu, koja je odmah pristala, ali je oraspoložila sve one koji su za ovaj par čuli preko interneta i društvenih mreža gdje je priča jako brzo postala popularna i omiljena. Možda je još nekim muškarcima ovaj dečko poslužio kao uzor pa su i oni našli način da naprave priču o prošnji koja će se prepričavati generacijama.

 

 

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *