Nju želi saudijski princ: Za samo jednu noć je spreman njenom mužu da plati čak 10 miliona dolara!! – SuperCarobniSvijet

Nju želi saudijski princ: Za samo jednu noć je spreman njenom mužu da plati čak 10 miliona dolara!!

KADA JE RIJEČ O PRINCU SAUDIJSKE ARABIJE, MNOGO SE U MEDIJIMA PIŠE I GOVORI O NJEMU, TO NIJE UVIJEK IZ POZITIVNIH RAZLOGA, IAKO JE NAPRAVIO ZNAČAJAN NAPREDAK US VOJOJ DRŽAVI, ON JE OMOGUĆIO PRAVA ŽENAMA U SAUDIJSKOJ ARABIJI KOJA SU IM USKRAĆENA BILA GODINAMA, TU IMA I NEKOLIKO MUTNIH POSLOVA, KAO I SPLETKI ZBOG TIRANIJE, I ON ZBOG TOGA NIJE BAŠ OMILJEN MEĐU SVOJIM NARODOM ŠTO BI SE POMISLILO NA PRVI POGLED.

 

Mohamed Bin Salman je pokazao javnosti da je i dalje duhovita osoba, barem su se svi ponadali da se on šali, popularni reper Kanje Vest se požalio da je u gubitku 53 miliona dolara, potom je Marku Zakerbergu koji je osnovao Fejsbuk poručio da bi trebao uložiti u njegovu suprugu, popularnu rijaliti zvijezdu Kim Kardašijan.

 

Čuo je ovu izjavu u saudijski princ, ubrzo je potom iznio jednu ponudu gdje se mnogo buke diglo, bez sumnje, svako bi o njoj barem razmislio. Bin Salman je reperu ponudio 10 miliona dolara za njegovu suprugu, da provede sa atraktivnom Kim jednu noć, a to će sigurno pomoći Kanjeu u njegovoj finansijskoj krizi, zauzvrat će Mohamed dobiti da provede noć sa njegovom atraktivnom suprugom.Princ se sada nada pozitivnom odgovori, pitaju se svi, a oni koji poznaju Kanjea i njegovu ličnost, da li će mu pasti na pamet da zaista on i njegova supruga prihvate to, ostaje nam da vidimo koliko su daleko njih dvoje spremni ići kada je medijska pozornost u pitanju.

 

MIAMI, FL – DECEMBER 04: Kim Kardashian attends Paper Magazine, Sprout By HP & DKNY Break The Internet Issue Release at 1111 Lincoln Road on December 4, 2014 in Miami, Florida. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for Paper)
Rating: 2.0. From 1 vote.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *