Ne može niko da vjeruje, Jovana Joksimović Željka vara sa ovim muškarcem, ni sami nećete vjerovati!! – SuperCarobniSvijet

Ne može niko da vjeruje, Jovana Joksimović Željka vara sa ovim muškarcem, ni sami nećete vjerovati!!

JOVANA JOKSIMOVIĆ JE JEDNA POPULARNA VODITELJKA JUTARNJEG PROGRAMA NA PRVOJ TELEVIZIJI, ONA JE SUPRUGA JEDNOG OD NAJBOLJIH POP PJEVAČA SA OVIH PROSTORA ŽELJKA JOKSIMOVIĆ, S NJIM JE DOBILA I POTOMSTVO.Jovana inače spada u red najljepših žena, jutarnji program vodi sa Srđanom, iako Jovana i Željko djeluju kao skladan par, pojavile su se informacija sa Srđan i Jovana imaju jedno prema drugome emocije, sve je jedan podatak začinio koji je Jovana otkrila, a riječ je o tome da ona sve Srđanove tajne zna, a i on njene, odnosno da se njih dvoje redovno dopisuju.

 

Bacilo je jednu sjenu na njihov odnos, mnogi su počeli da sumnjaju da postoji između njih hemija, a to da je nešto više od posla između njih.Nedavno su dali i jedan intervju u kojem su otkrili da se svađaju pomalo, da su prisni izuzetno. Srđan Predojević je inače srpski TV režiser, publika ga je mogla godinama gledati na Pink televiziji u Jutarnjem programu, od januara 2018.godine može gledati na Prvoj srpskoj televiziji, Srđan inače ima još jedan interes, radi na kontroli letenja Srbije.

Godine 1999. Joksimović potpisao s City Recordsom, glazbenom oznakom privatne srpske televizijske postaje RTV Pink. Njegov prvi studijski album, pod nazivom Amajlija, uključivao je “Pesma Sirena” uz sedam drugih pjesama. Njegov prvi veliki uspjeh bio je s jednim “7 godina”, kojeg su napisali i Leontina Vukomanović. Pjesma je otišla na prvo mjesto na srpskoj pop glazbenoj ljestvici i postala vrlo popularna u drugim bivšim jugoslavenskim zemljama.

 

Rating: 2.0. From 1 vote.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *