Mještani Stare Pazove nisu mogli da šute, otkrili sve o Seki i Veljku: Ovo je prava istina o njihovom odnosu!! – SuperCarobniSvijet

Mještani Stare Pazove nisu mogli da šute, otkrili sve o Seki i Veljku: Ovo je prava istina o njihovom odnosu!!

MNOGE ZVIJEZDE NEMAJU SKORO NIKAKAV KONTAKT SA KOMŠIJAMA, NIJE SLUČAJ KADA JE U PITANJU PJEVAČICA SEKOM ALEKSIĆ.Za nju komšije kažu da kao normalan svijet živi, da se njen sin Jakov sa mališanima iz susjednih kuća druži normalno.Seka je uvijek pozivala mališane iz komšiluka kada god je neko slavlje, jedan od komšija je rekao da njegova djeca idu rado tamo, jer im Seka daje sve od igrački, sokova, kolača i ručka. Kod Seke uživaju, sjajni su i Veljko i ona, komšije za primjer, kazao je jedan od komšija, dodaje da nisu tačne glasine da je Seka uobražena.

Seka svaku babu koja prođe ulicom pozdravi, svirne joj autom i pozdravi je. Ona je jako prijatna, ljubazna i normalna.Riječi hvale za folkerku su imali radnici koji rade u obližnjem auto servisu.Veljko i ona su jako fini, kulturni i pristojni ljudi. Sa nama se uvijek pozdrave, često je viđamo da šeta sa sinom. Ranije smo Veljku i njoj auto popravljali, ali oni imaju automobile pod garancijom posljednjih godina pa to ne činimo više, kazali su mehaničari.

 

 

U prodavnici su rekli da je ona odlična, nije isfolirana, priordna je assvim, našali se, pozdravi sve, nemamo nikakav problem sa njom. Nikakve zahtjeve nema, normalno se ponaša, uglanvom dolazi nedjelom, na veliko kupuje. Ne traži da joj se preko reda naplati, dolazi potpuno opušteno odjevena, često bez šminke, a kada joj neko fotku i autogram zatraži, u susret izlazi. Dolazi sa suprugom uglavnom, nekada sa sinom.

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *