Milan Stanković sve iznenadio: Pjevač otkrio da je gej i da ga privlače muškarci – SuperCarobniSvijet

Milan Stanković sve iznenadio: Pjevač otkrio da je gej i da ga privlače muškarci

Folk zvijezdi Miri Škorić uopšte nije čudno što je Milan Stanković uslikan na gej plaži Mar bela u Španiji. Štaviše, pjevačica kaže da se iz aviona vidi da je on gej.

To što je bio na gej plaži me nije iznenadilo. Ništa drugo nisam ni očekivala od njega. To se vidi iz aviona! Biti gej je okej. Šta drugo da kažem. Mi smo moderna zemlja. Znam za taj festival i da tamo u muzici, suncu, koktelčićima uživaju gejevi. Iskreno, nemam ništa protiv toga. Neka se ljudi druže. Svako ima pravo na svoj muzički izbor – rekla je pjevačica.

Kontaktirali smo i Milanovu nekadašnju djevojku Radu Manojlovićkojoj smo detaljno objasnili zašto je zovemo, ali ona je kratko poručila da nema komentar.

Podsjetimo, bivša zvijezda “Granda” uhvaćena je na poznatom festivalu Circuit, koji je namijenjen nudistima homosekualnog opredjeljenja. Prema riječima našeg izvora koji se tom prilikom zatekao u pjevačevoj neposrednoj blizini, on je na plažu stigao sa dva prijatelja nešto poslije podneva i prepustio se ljetnjem uživanju. Stanković se nije dugo zadržavao na ovoj plaži, već je poslije sat vremena otišao na drugo mjesto. Njemu uopšte nije bilo prijatno kada smo ga pozvali za komentar pa je poručio da ga tokom cijele karijere dovode u kontekst da voli isti pol.

Da li ste normalni?! Neću da komentarišem gluposti, nije ni prvi ni posljednji put da me maliciozno dovode u taj kontekst – bilo je sve što je Stanković rekao.

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *