elena Rozga iznenadila sve uskom haljinom iz koje sve kipi: Evo kako se pojavila na Oliverovoj komemoraciji – SuperCarobniSvijet

elena Rozga iznenadila sve uskom haljinom iz koje sve kipi: Evo kako se pojavila na Oliverovoj komemoraciji

BROJNE POZNATE ESTRADNJAKE JE OKUPILA KOMEMORACIJA ZA OLIVERA DRAGOEJVIĆA KAO I MNOGO POZNATIH POLITIČARA U HNK U SPLITU. BILI SU TU POZNATI KAO ŠTO SU TONČI I VJEKOSLAVA HULJIĆ, ALI I JELENA ROZGA.

Od Olivera Dragojevića u splitskom narodnom kazalištu su se gromoglasnim pljeskom i riječima pjesme Vjeruj u ljubav su se oprostili prijatelji, kolege i obitelj. Nazočio je i državni vrh na komemoraciji, a tu su bili Tonči i Vjekoslava koji su zajedno sa Jelenom Rozgom došli. Tamne boje su odjenule i Vjekoslava i Jelena, ali isto tako i većina uzvanika, ali su se isticale po tome što su njihove haljine imale duboke dekoltee.

Šta imate vi reći na ovo što je odjenula Jelena Rozga, da ovo nije pretjerano za jednu komemoraciju i ispraćaja čovjeka na vječni počinak?

Poznato je svima da je ova mlada Splićanka uvijek atraktivno obučena, ali je ovdje mogla makar malo pokriti dekolte, a ne ovoliko da ga otkriva, jer nije ni vrijeme ni mjesto za takve stvari ovdje, zar ne dragi naši?

Oliver Dragojević je sigurno jedan od najpoznatijih pjevača ikada u regionu, koji nas je oduševljavao svojim pjesmama i koji je jedini ostao dosljedan tome da nikad neće pjevati u Srbiji iako je bio svuda slušan. Razlog zbog čega je rekao da neće pjevati u Srbiji je taj što je kazao da ne može da pjeva u zemlji koja je nanijela mnogo zla njegovoj zemlji.

U Hrvatskoj je 1991. bio rat, a mnogo ljudi je stradalo na obje strane.

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *