Od medija je krio, sad znamo i zašto: Kćerka Saše Popovića je vanserijska ljepotica, procurile su sada i slike – SuperCarobniSvijet

Od medija je krio, sad znamo i zašto: Kćerka Saše Popovića je vanserijska ljepotica, procurile su sada i slike

DIREKTOR GRAND PRUKCIJE SAŠA POPOVIĆ RIJETKO KADA GOVORI U MEDIJIMA O SVOM BRAKU I DJECI. SAŠA IMA KĆERKU ALEKSANDRU KOJA IMA 18 GODINA SA SUZANOM, A PRIHVATIO JE I TRIDESOTOGODIŠNJEG DANIJELA KAO VLASTITOG SINA, OBZIROM DA GA JE SUZANA DOBILA U PRVOM BRAKU.

Direktor najveće produkcije kuće na Baklanu je svoju mezimicu u privatnu umjetničku školu Artimedia u Beogradu upisao, to je najskuplja i najelitnija srednja škola u jugoistočnoj Evropi.

Pored brojne djece poznatih koja već pohađaju ovu školu za talente, Popović je odmah nakon prodaje 51 odsto „Granda“ upisao kćerku u ovu elitnu školu. Odabrali su smijer produkcija da bi se Aleksandra školovala da jednog dana može da zamijeni oca u poslu kojim se on već decenijama uspješno bavi – otkriva izvor Kurira.

Inače škola Artimedia u Beogradu je jedna od najelitnijih škola u regionu gdje se učenici i njihovi roditelji mogu odlučiti za jedan od sljedeća 3 smjera :

1. Dramski smjer

Obrazovni profil Saradnik u dramskoj umjetnosti, pored opšte obrazovnih nastavnih predmeta, obuhvata i stručne nastavne predmete: gluma, režija, scenario, montaža, kamera, dramaturgija, produkcija u kulturi i medijima.

 

2. Muzički smjer

Obrazovni profil Saradnik u muzičkoj umjetnosti, pored opšte obrazovnih nastavnih predmeta, obuhvata i stručne nastavne predmete: muzička produkcija, snimanje i obrada zvuka, primenjena muzika, pevanje, harmonija, solfeđo, istorija muzike.

3. Novinarski smjer

Obrazovni profil Novinar saradnik, pored opšte obrazovnih nastavnih predmeta, obuhvata i stručne nastavne predmete: odnosi sa javnošću, novinarstvo, novinarski žanrovi, istorija medija, stilistika, komunikologija, retorika i novinarska etika.

Kroz unikatne Artimedia programe stičeš potrebna znanja i vještine za lakši upis na fakultet ali i za obavljanje poslova: glumca, reditelja, producenta, scenariste, snimatelja, montažera, dizajnera zvuka, pevača, novinara…

Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *