Nastavnik ponizio malu djevojčicu ispred cijelog razreda: Evo kako mu se kasnije osvetila (Video) – SuperCarobniSvijet

Nastavnik ponizio malu djevojčicu ispred cijelog razreda: Evo kako mu se kasnije osvetila (Video)

Zaista se smatram sretnom što su svi školski dani prošli jako lijepo. Većina mojih učitelja je bila dobra i bili su pristojni.

Naravno, tu je bilo nekoliko i nezgodnih nastavnika kao i djece koja su uvijek zadirkivala, ali srećom sam imala krug prijatelja oko sebe. Pomagali smo uvijek jedni drugima kada je to trebalo.

Kada god se desilo nešto loše, većina ljudi pokušava da pređe preko toga, drugi su bježali od toga, ali nekada nijedna od te dvije opcije nije zapravo pravi izbor. Ipak, nekada trebate da se suprostavite.

Nekada je najbolji način da se verbalno suprostavite. To je inače čest način da svoje zlostavljače natjerate da se pobuku i da im dokažete kolike su oni zapravo kukavice.

Ovaj klip ispod ima više od 7 miliona pregleda, a upravo se desila situacija u jednom Ruskoj školi. Ne znam da li je ovo ipak namješteno ili ne, ali da budemo iskreno, smatram da niej ni bitno. ONo što je jako bitno jeste pouka ove priče.

Jedan profesor je grdio djevojčocu ispred cijelog razreda. Zaista je ponižavao i možete vidjeti kako je djevojčici neprijatno, te kako stalno gleda u pod. Ona odjednom uzvrati na to i šokirala je sve prisutne.

Kao što sam i navela, nisam neka pristalica nasilja, ali ovaj nastavik je stvarno otišao daleko te za ovo što se desilo može da sam krivi sebe. Pogledajte nevjerovatnu reakciju ovdje djevojčice u klipu ispod:

Rating: 5.0. From 1 vote.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *