Ledi krv u venama: Mladoženja pobjegao od stola kada je čuo majku kako vrišti i zove upomoć (Foto) – SuperCarobniSvijet

Ledi krv u venama: Mladoženja pobjegao od stola kada je čuo majku kako vrišti i zove upomoć (Foto)

Za bilo koji par, vjenčanje je jedan od najbitnijih dana u njihovom životu. u samo jednom danu oni će stati ispred svojih prijatelja i porodice i svim ljudima kako bi im potvrdili da se oni stvarno vole i da planiraju provesti ostatak svoga života jedno sa drugim.

Svi se parovi nadaju kako će dan njihovog vjenčanja biti ispunjen sa slavljem i srećom. Veoma često oni provedu ogromnu količinu sati i ulože mnogo novca kako bi sve ispalo savršeno za taj dan. nažalost, neke stvari znaju da krenu loše, ali pametno i brzo razmišljanje i reakcija mogu da spase sve u sekundi.

Zamislite samo da uživate u svom idealnom vjenčanju. Cijela ceremonija je zav ršena bez ikakvih problema niti posljedica. Svijeće je bilo super, zavjeti su bili bajkoviti i romantični a večera za sve prisutne je divna. Tada se odjednom začuje kako neko glasno zove pomoć.

Zamislite da se ovakva scena desi upravo na vašem vjenčanju, da li mislite da bi odmah vi reaovali i skontali šta treba da se radi?

Svu sreću za Cody i Kelly Cambell kada je neko potražio pomoć, Cody je bio prva osoba koja je uspjela da reaguje. Jedan od gostiju je počeo da se guši od zapadnutog komadića hrane, Cody je odmah reagovao i spasio čovjeku život i cijeli dan. Cody je inače po svojoj profesiji vatrogasac, a ranije je jedan od gostiju rekao kako će njega prvoga da zove ukoliko mu ikada bude trebala pomoć vatrogasca.

Pogledajte ovaj zanimljiv klip u prilogu ispod teksta pa ga podijelite sa svojim prijateljima:

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *