Nudili su mi da budem ljubavnica – naša pobjednica Eurovizije se povukla sa estrade i sada vodi miran život – SuperCarobniSvijet

Nudili su mi da budem ljubavnica – naša pobjednica Eurovizije se povukla sa estrade i sada vodi miran život

ONA JE OSVOJILA EVROPU 1989.GODINE KADA JE NASTUPILA NA EUROSONGU I OTPJEVALA ČUVENI HIT ROCK ME, DONIJELA JE TADA JUGOSLAVIJI PRVU I JEDINU TITULU POBJEDNIKA EUROVIZIJE.

Radi se o čuvenoj Emiliji Kokić koja dolazi iz Zadra.

Potpuno miran život danas vodi Emilija, niko vas ne uči šta je to biti javna osoba, odnosno koliko toga ima čovjek da nauči, kazala je u intervjuu za hrvatski RTL.

Emilija je bila nekadašnja članica grupe Riva, pobijedila je na takmičenju koji se održao u švajcarskoj Lozani. Sa estrade se povukla i nije htjela da bude dio skandaloznog svijeta, danas se ponosi najviše na to.

Ponosi se što je ostala normalna osoba, jer je teško očuvati neke moralne vrijednosti, uvjerenja i iza ubjeđenja svojih stajati.

Rekla je da je došlo do zasićenja, sve je intenzivno bilo. Ona je sa 48 kilograma završila u hitnoj sa vitaminskim koktelima, nije stigla da jede. Melju vas u tom šoubizu, pitanje je samo koliko ste čvrst orah:

Kazala je da je bilo nemoralnih ponuda, a sa estrade se povukla jer je bila previše normalna. Jedan skandal su joj ponudili, njoj je to bilo prestrašno i nije mogla sebe da pronađe. Trebala se pojaviti u novinama kao nečija ljubavnica a to nije željela biti kazala je ona.

Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *