PARTIZAN DOŽIVIO NOVI UDARAC : Teški dani za crno-bele – SuperCarobniSvijet

PARTIZAN DOŽIVIO NOVI UDARAC : Teški dani za crno-bele

Košarkaški klub Partizan doživio je novi udarac. Ovo im uopšte nije trebalo u periodu koji je značajan za podizanje ekipe pred početak Superlige. Nakon što je klub dobio zabranu registrovanja novih igrača (BAT), zbog tužbi Duška Vujoševića i Nemanje Gordića, crno-bele pogađa još jedna nevolja, od juče je klubu blokiran i bankovni račun.

Košarkaški klub Partizan suočen je sa novim problemom poslovne prirode, pošto mu je nekadašnja Marfin, a današnja Ekspo banka ponovo pustila mjenicu.

Račun crno – belih je ponovo u blokadi, što znači da u predstojećem periodu neće moći da isplate plate zaposlenima, niti da izmiruju bilo kakve obaveze preko računa, što bi moglo negativno da se odrazi na funkcionisanje tima i samu atmosferu u ekipi.

Riješ je o kreditu kojeg je Partizan podigao prije 13 godina, a zbog kamate je dug tokom vremena porastao na oko 1.100.000 eura. Sada je jasno već da će rukovodstvo kluba iz Humske pokušati riješiti ovaj problem putem suda, i barem privremeno odblokirati račun.

Ostoja Mijailović, predsjednik crno-belih, nedavno je izjavio da ukupna dugovanja kluba iznose 7.168.150 eura, a da dobar dio duga otpada na dugovanja bivšim članovima kluba.

Ekipa crno-belih će morati ovaj problem da sanira u što skorijem periodu, ukoliko misle da pred početak Superlige angažuju još neko pojačanje.

 

 

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *