Malone nahvalio JOKIĆA na srpskom – poredio ga sa legendarnim igračem Bostona – SuperCarobniSvijet

Malone nahvalio JOKIĆA na srpskom – poredio ga sa legendarnim igračem Bostona

Trener Denver Nuggetsa, Michael Malone je odlučio da pohvali srpskog igrača Nikolu Jokića, za kojeg je rekao da mu posebnu motivaciju daju srpski igrači. On je u Čikagu pravi šou priredio.

135-102 su savladali Bulse sinoć, a briljirao je ponovo NIKOLA JOKIĆ koji je za samo 23 minuta na terenu imao učinak od 21 poena i 7 skokova, a dodao je i 5 asistencija.

“Ovdje je Nikola zvijezda, njega navijači vole, oni zbog njega ovdje dolazi, u Čikagu dosta Srba živi, a on voli kada ga oni podržavaju ovdje. Priredio im je dobar šou u trećoj četvrtini”.

Dodao je potom Malone “Na različite načine timovi pokušavaju da se nose sa Jokićem, Bulsi su pokušali sa većim igračem na Paul Millsapa, a niži igrač je bio na Jokiću, svaki put idemo na Nikolu jer znamo da će pravi potez izvesti, on će da pogodi ili da pronađe nekoga samog da šutira”.

Nakon toga, Malone je na čistom srpskom jeziku rekao NIKOLA JE NAŠ NAJBOLJI IGRAČ.

 

Izjavu koju je on rekao je potkrijepio i statistikom, samo je Larry Bird, legendarni igrač Bostona imao ovakve statistike u prve tri sezone… Centar Srbije je imao učinak od 22.4 % pobjeda, 25.8% mu jeu činak u pogocima ekipe, a uhvatio je ukupno 18.7% skokova kada je na terenu.

Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *