Od čega je ovaj čovjek ? LeBron tokom utakmice dobio 3kg mase ? – SuperCarobniSvijet

Od čega je ovaj čovjek ? LeBron tokom utakmice dobio 3kg mase ?

Poznato je da najbolji košarkaš svijeta LeBron James posjeduje izuzetne fizičke predispozicije, što je na svojoj koži nedavno i osjetio bh. centar Jusuf Nurkić, ali priča koja se danas pojavila u američkim medijima zvuči zaista nevjerovatno.

Svoju 15. sezonu u NBA , LeBron James igra kao i prvog dana, u punoj snazi. Za sve ovo vrijeme je uspio zaobići povrede, a čini se da nije izgubio ni na brzini, snazi i odrazu. Jednu zaista nevjerovatnu priču danas je prenio novinar ESPN- a, Brian Windhorst, koji je prepričao anegdotu od prije nekoliko godina, sa finalne utakmice Istočne konferencije kada je James branio boje Miami-a.

” Neki od igrača Miami-a su vidjeli vagu i nisu mogli vjerovat svojim očima. LeBron je samo slegao ramenima i rekao : Baš čudno. Nevjerovatno je to da je prije utakmice imao 123 kg, a poslije nešto preko 126, iako danas je James puno lakši nego tada” –  tvrdi Windhorst.

LeBronova karijera prepuna je nevjerovatnih fizičkih pothvata. Windhorst je spomenuo da je James jednom za 90 stepeni iskrenuo skočni zglob, ali je nastavio normalno igrati, te je čak postigao tripl – dablt u toj utakmici. Takođe pominje da je James jedne prilike odradio puni trening tik pred utakmicu, te je igrrao 40 minuta i postigao 40 poena.

Ipak, tokom utakmice dobiti tri kilograma zvuči zaista nevjerovatno, ali znajući o kome se radi ništa nije isključeno…

 

Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *