Mladoženja iz Prokuplja dao za Albanku 1500 eura : Legao je da spava, a ujutru se zaprepastio ! – SuperCarobniSvijet

Mladoženja iz Prokuplja dao za Albanku 1500 eura : Legao je da spava, a ujutru se zaprepastio !

Za danas imamo jednu zanimljivu i nadasve neobičnu priču za vas. Riječ je o mladoženji koji se jednostavno našao u nesretnim okolnostima .Ovaj mladoženja koji dolazi iz Prokuplja dao je sumu od 1500 eura za mladu da bi je oženio i doveo kući. Poznato je da još uvijek u nekim kulturama se novčano plaća sklapanje braka. Ovaj mladić nije bio te sreće da se skrasi, jer je mlada pobjegla tu istu noć i na zaprepaštenje mladoženje, ujutru je nije bilo.

Naredni dan se nesretni mladić obratio sudu jer je mislio da je prevaren, a ovo nije jedini slučaj.

Pretpostavlja se da stoji organizovana grupa ljudi iza ovoga,koji posreduju sklapanje brakova sa Albankama.

Osobe za koje se smatra da stoje iza ovoga su odmah identifikovane. Na čelu ove grupe stoji jedna žena, koju je mladoženja pronašao, te su vođeni pregovori preko telefona.

Nakon nekoliko dana se mlada, zajedno sa ženom koja vodi tu agenciju pojavila u Prokuplju.Bili su u društvu muškarca koji je mladoženji predstavljen kao njen ujak.

Nestala je tokom noći, ni prvu bračnu noć nisu imali, ni sam nema pojma šta se desilo, uzaludno je tražio nekoliko dana, a potom shvatio da je prevaren. Dao je 1500 eura za nju, te platio put i ostale troškove za svadbu.Ukupno je bio na gubitku 4000 eura.

 

Loading..
Rating: 3.0. From 1 vote.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *