U selu nezapamćen slučaj : Mlada žena se zaljubila u svog svekra, a evo gdje je muž otišao… – SuperCarobniSvijet

U selu nezapamćen slučaj : Mlada žena se zaljubila u svog svekra, a evo gdje je muž otišao…

OVO SE DESILO U SELU IZ OKOLINE NEGOTINA, GDJE ŽIVI JEDNA VEOMA ZANIMLJIVA PORODICA. DOK JE SIN RADIO U INOSTRANSTVU, NJEGOVA ŽENA SE UDALA ZA NJEGOVOG OCA.

Riječ je o gastarbajterskom selu, gdje su prve komšije otac i sin.Sin je dobio dvoje djece sa svojom suprugom, a otac koji je se više puta ženio ima nekoliko nasljednika.Ovdje ništa ne bi bilo čudno da očeva i sinova djeca nisu rođena braća.

“Nisu braća nego su polubraća” , ispravio nas je jedan mještanin sela.

Imaju istu majku, pa su braća po majci. Sve je počelo prije nekoliko godina kada je sin doveo suprugu kući.Ona je iz bogate porodice, i svadba je bila bogata, svi njeni rade u inostranstvu.Porodila je se nekoliko mjeseci nakon svadbe i donijela na svijet zdravog dječaka.

Zatim se muž vratio u inostranstvo, za poslom, mislio je da suprugu i dijete odvede kroz neko vrijeme.

Međutim, onda se dogodio zaplet, kao u sapunicama, scenario za kojeg većina ljudi misli da je nemoguć.

Dok je suprug radio u inostranstvu, supruga se zbližila sa svojim svekrom – nastavljaju sagovornici.

Da li zbog usamljenosti ili zbog nečeg drugog, njihov odnos je prerastao u ljubavnu vezu, i za kratko vrijeme po selu se počelo pričat da su snaha i svekar u ljubavnoj vezi.

Prije nekog vremena su se vjenčali i dijete dobili.

Majka obilazi i dijete iz prvog braka – tvrde mještani.Obilazi ga i djed koji mu je istovremeno i očuh,doduše on malo rjeđe jer izbjegava suočavanje sa svojom bivšom suprugom, unukovom babom.

-Supruga mu je jednostavno priznala da ga više ne voli i da je zaljubljena u njegovog oca.Svašta se tu dešavalo, sin i otac su se svađali, prijetili jedan drugome…Na kraju žena nije odustala, i stvar se okončala razvodom – tvrdi jedan od naših sagovornika.

 

 

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *