Neću oprostiti Muti Nikoliću – Partizan me uništio – SuperCarobniSvijet

Neću oprostiti Muti Nikoliću – Partizan me uništio

KARIJERA OVOG GOROSTASA JE U STRMOVITOM PADU U POSLJEDNJE VRIJEME, U FEBRUARU JE POTPISAO UGOVOR SA FRANCUSKOM EKIPOM LIMOGES, ALI JE SAMARDO SAMUELS OŠTRO GOVORIO O SVOM BIVŠEM KLUBU, O PARTIZANU.

Rekao je za jedan francuski portal BeBasket, da su mu košarkaškku reprezentaciju uništili crno-beli. Nije mogao nikako da se kontroliše, nije dobio niti jednu vijest, nije ga niko pitao za mišljenje, za njegovu stranu priče i ne poznaje jezik, pa nije ni pričao sa ljudima odande, ali su ga vrijeđali.

Pitao se Samardo da li mu je smisao za humor loš ako neku glupu foru postavi na društvene mreže?

U Betisu je dobio otkaz nakon samo mjesec dana, pa je došao u Partizan, rekao je da nije kriv za otkaz, iako se pisalo o sukobu sa trenerom Alejandrom Martinezom. Rekao je da je tamo bio najbolji, ali je imao problema sa trenerom, pale su ružne riječi, sve dok predsjednik nije presjekao, a ne trener.

U Partizanu je rekao da je zbog društvenih mreža to bilo, Instagram i košarka ne idu zajedno, ali je njegov privatni život društvene mreže i tamo smije šta hoće da radi dokle god ne šteti Partizanu.

Na jedan način je igrao cijelu svoju karijeru, gdje god je bio, Milano, Cavsi, Lujvil, Barsa, nikad nije imao problema. Sada je jedan eho uništio ono što je on 14 godina sa mukom gradio. Rekao je kako su Partizan I Betis uništili i srušili sve što je uradio. Nije cent dobio od njih, nije mu jasno zbog čega sve to rade ukoliko nisu ništa izgubili…

Nikada nije imao neku obavezu prema njima, a oni nisu nikada ni budućnost gradili na njemu.

Rating: 5.0. From 1 vote.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *