PREDSJEDNIK PARTIZANA ZACRTAO CILJEVE : Ove sezone da vratimo titulu, a dogodine Euroliga! – SuperCarobniSvijet

PREDSJEDNIK PARTIZANA ZACRTAO CILJEVE : Ove sezone da vratimo titulu, a dogodine Euroliga!

U ponedjeljak se održao novi sastanak Upravnog odbora Partizana, gdje je uprava zajedno sa predsjednikom Ostojom Mijailovićem zacrtala viljeve za predstojeći period.

Dodanu energiju Partizan je dobio osvajanjem Kupa Radivoja Koraća što im je jako važno za osvajanje i drugog domaćeg trofeja sa završetkom sezone.

Crno-beli će imati i više nego dovoljno vremena ispred sebe da se spreme za nove izazove , budući da Superliga ponovo počinje tek 17. aprila, a predsjednik Partizana je za Blicsport otkrio dio planova za budućnost.

“Izvještaj sportskog direktora za vrijeme od dolaska novog stručnog štaba je podnijet i jednoglasno je usvojen.Pričalo se o planovima a stav Upravnog odbora je da je cilj osvojiti domaću ligu, a što se tiče sljedeće sezone – ulazak u Euroligu ” – izjavio je Ostoja Mijailović za Blicsport.

Pored toga, predsjednik crno-belih izrazio je i svoje primjedbe na račun čelnika ABA lige.

“Upravni odbor zauzeo je stav za sjednicu skupštine ABA lige koja će se održati u utorak.Crno-beli će tražiti da se utvrde principi po kojima će ABA liga garantovati Partizanu iste uslove kao što ima i svaki drugi član ABA lige.ABA liga nije privatna i trebala bi da bude zajednička sredina svih klubova ” – istakao je Mijajlović.

Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *