7 razloga zašto je “kaubojka” najbolja poza za odnos – SuperCarobniSvijet

7 razloga zašto je “kaubojka” najbolja poza za odnos

Kaubojka je poza koju definitivno rijetko ko preskače tokom seksa, evo zašto je stekla epitet jedne od najboljih, i zašto je trebate praktikovat.

Veoma mnogo žena voli ovu pozu, gdje ima “pogled s vrha”, ali takođe vjerujemo i da dosta muškaraca podjednako uživa u njoj takođe.

Za onu manjinu koja nikad nije probala ovu pozu, ukratko ćemo vam objasnit o čemu se radi.

To je poza gdje se žena nalazi na vrhu, a partneri su okrenuti jedno prema drugome.

U nastavku vam donosimo 7 razloga zbog kojih se ova poza svrstava među najbolje i najčešće praktikovane.

 1. Fantastičan je osjećaj.

Šta bi mogla poželjeti jedna žena ili muškarac u krevetu nego da se osjećaju nevjerovatno? “Kaubojka” pruža veliku ugodu kako muškarcu, tako i ženi, te        omogućava dobar ugao za stimulaciju G-tačke kod žene.

2. Ženama ulijeva više samopouzdanja.

Kada se žena nađe u ovoj pozi gdje “jaše” muškarca dobija odmah i na samopouzdanju.Ukoliko ste neko ko se ne osjeća baš lijepo u svom tijelu, kaubojka je dobar način da se osjetite privlačno i poželjno.

3. Žene imaju kontrolu nad situacijom.

Tokom ove poze, žene uzimaju uzde u svoje ruke i počinju da kontrolišu situaciju.Mogu da odluče koliko duboko, brzo, sporo kao i ugao koji bi im najviše odgovarao.

4. Stimulacija klitorisa.

Većini žena potrebna je stimulacija klitorisa da bi doživjele orgazam. Tokom ove poze, pored penetracije i stimulacije G-tačke, moguće je stimulisati i klitoris što naravno vodi do vrhunskog užitka.

5. To je za žene odličan trening.

Pored velikog seksualnog zadovoljstva, kaubojka ima još jednu pozitivnu stranu.Odlična je za žensku zadnjicu i butine.Tijekom ove poze uključuju se mišići koji u drugim pozama ne rade, pa ćete češćim praktikovanjem kaubojke nagradit svog muškarca sve boljim izgledom svog tijela.

6. Ova poza omogućava muškarcu nezaboravan pogled.

Samo gledanje na vaše tijelo je priča za sebe što se tiče zadovoljstva u glavi muškarca.Šta bi još mogao da želi ? Takođe i za žene ovo predstavlja zadovoljstvo zato što znaju da ih muškarac pohotno gleda i uživa.

7. Muški – ovaj put se opustite i prepustite sve ženi.

Trebamo biti iskreni : Muškarci obavljaju najveći dio posla , većinu vremena.Ova poza ne dozvoljava ženu da bude lijena.Nagradite svog partnera, omogućite mu da sjedi ili leži dok vi radite sav posao.On će se stvarno opustiti i ne mora. bar jednom da brine o zamahivanju svojih kukova.

Rating: 5.0. From 1 vote.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *