HARISA DŽINOVIĆA su upitali da li je Bošnjak ili Srbin, a odgovor koji je on dao nije niko očekivao… – SuperCarobniSvijet

HARISA DŽINOVIĆA su upitali da li je Bošnjak ili Srbin, a odgovor koji je on dao nije niko očekivao…

Zasigurno je Haris Džinović među najpopularnijim pjevačima u regionu. Koliko samo hitova, koncerata i snimljenih albuma ima iza sebe ovaj pjevač iz Bosne i Hercegovine koji je u Sarajevu rođen.

Radi se o jednom od najpopularnijih balkanskih pjevača, malo ko zna da je u mladosti imao jako loša iskustva sa medijima, pa zbog toga i dan danas teško pristane na razgovor s nekim od novinara, a mi vam ekskluzivno donosimo jedan zanimljivi razgovor nastao prije više od dvadeset godina.

U jednom trenutku, u toku razgovora sa Harisom, novinar je uspio ono to mnogi drugi nisu – da izvuče iz njega i onaj škakljivi odgovor.Postavio mu je potpuno neočekivano pitanje,  a bilo je vezano za nacionalnu podjelu.

Haris se nije dao nimalo iznenadit, kao da je očekivao to pitanje, kao da je imao unaprijed spremljen odgovor.

“Izjašnjavam se kao JUGOSLAVEN” bile su riječi popularnog pjevač.

Kaže da je rodom iz Sarajeva i da mu zaista nije bitno koje je neko nacionalnosti, šta je po vjeri i koje je boje kože. “Svi smo mi ljudi i svi pripadamo ovoj jednoj planeti i samo mi je važno kakav je ko čovjek” – tvrdi Haris.

 

Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *