Žiri je prekinuo nastup i njeno dosadno crtanje – kada je završila skoro su pali u nesvijest – SuperCarobniSvijet

Žiri je prekinuo nastup i njeno dosadno crtanje – kada je završila skoro su pali u nesvijest

Svaki  anstup je poseban na svoj način kao i  osoba koja ga izvede. Ova djevojka je učinila nešto nevjerovatno  da su se članovi žirija posramili . “Sada smo ispali potpuni idioti” priznao je jedan od sudaca švicarskog Supertalenta. Koju sekundu ranije, učio se natup tako nezanimljivim da su svo četvoro  Corinne Sutter dali “X”.

Nisu  ni dopustili  da završi  a već su je prertali . Međutim onda je nastavila da crta nakon čega ih je ostavila bez teksta. Njeno crtanje kredom na ploči suci nisu imali ni strpljenja niti volje da prate a i izgledalo je kao da neće nastati ništa posebno od toga.

Tako su je suci prekinuli u njenom nastupu prije kraja,ali kada je završila svoje djelo, požalili su istoga trena.Nakon što je otkriven portret, publika se digla na noge  a suci su se odma  predomislili.

Snimka njezinog nastupa ubrzo se proširila svim  društvenim mrežama gdje je izazvala oduševljenje, ali i ljutnju na suce koji nisu imali strpljenja da čekaju kako bi vidjeli što se skriva iza njenog crteža.

 

Loading..
Rating: 5.0. From 1 vote.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *