Kada je otišla kod momka u Amsterdam saznala da je žrtva bolesne šale koju joj je priredio – SuperCarobniSvijet

Kada je otišla kod momka u Amsterdam saznala da je žrtva bolesne šale koju joj je priredio

Studentica Sophie Stevenson se duže vrijeme zabavljala Ta svoji momkom iz druge države. Tako se zaputila iz engleskog Stokea za Amsterdam kako bi se našla s 21-godišnjim Jessejom Matemanom kojeg je upoznala u augustu tokom odmora u Barceloni.  tada je shvatila da je zapravo samo žrtva okrutne muške šale.

Kada je javila moku Matemanu da je zapravo stigla u Amsterdam, on joj je samo poslao poruku u kojoj je napisao: “Sve je bila samo šala” i dodao dva emotikona svinja.Naime, radi se o užasnoj šali koju su muškarci nazvali “pulling a pig” ili u slobodnom prevodu “nasvinjiti nekoga”.

 

“Pulling a pig se odigrava tako da muškarac pokuša zavesti i nasamariti pretilu, ružnu djevojku.” Smučilo mi se kada sam saznala da sam samo žrtva takve šale” ”, izjavila je nesretna Sophie.24-godišnjakinja. Ona je bila uvjerena svo  vrijeme  da su ona i Jesse, sa kojim je imala i se*sualne odnose tokom odmora u Barceloni, u romantičnoj vezi.  Međutim za njega je sve bila samo užasna šala.

Nakon što  je poslao odurnu poruku, Mateman je  odma blokirao njen broj.“Bila sam toliko uznemirena da sam odma promijenila let i sljedeće jutro vratila sam se kući”, opisala je britanska studentica svoje užasno iskustvo. Pazite sa kim imate posla .

Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *